Team

Het Team

Michael Kembel (portfoliomanager/relatiemanager)

Michael Kembel is na een carrière bij ABN AMRO en Petercam in 2006 het succesvolle Antaurus Europe Fund gestart met 3 partners. Na een tweejarig sabbatical is hij nu weer terug in de financiële wereld.


Bestuur Elite Fund Management (fondsbeheerder)

drs. John van der Schenk (RBA) is bestuurder van Elite Fund Management en heeft de verantwoordelijkheid voor het Risicomanagement en de Compliance. Tot 2007 is John achtereenvolgens senior beleggingsanalist geweest bij ABN Amro en director equity sales bij verschillende instituten, waaronder Credit Suisse. Hierbij bestond de klantenbasis
voornamelijk uit institutionele beleggers. In 2007 heeft John het Fonds Bloemendaal opgericht waarbij hij zelf verantwoordelijkheid droeg voor het portefeuillemanagement. De laatste jaren heeft John zich vooral als bestuurder toegelegd op risicobeheer en compliance.

Frans Schreiber (RBA) is bestuurder en partner van Elite Fund Management en heeft als bestuurder de verantwoordelijkheid voor Fondsbeheer en Financiën. Hij is tevens fondsbeheerder van het Alpha Future Spread Fund, All Markets Fund en het Dutch Darlings Fund. Frans Schreiber heeft jarenlang als autoriteit op het gebied van systeemtrading geschreven voor bladen als Beleggers Belangen en Technnische en Kwantitatieve Analyse.

Participeer nu


Ontmoet ons team

Portfoliomanager/Relatiemanager

Michael Kembel

Junior Analist

Sem Oosthoek

Nu Deelnemen

Deelname aan het Short Selection Fund is mogelijk op iedere eerste werkdag van de maand.

Download het deelnameformulier